Известие

Collapse
No announcement yet.

Какви крушки да взема за Халогените

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Какви крушки да взема за Халогените

Здрасти на всички, понеже халогените ми не светят в момента тъй като са чисто нови и нямат крушки, бихте ли ми казали какви точно да взема то магазина... Как се водят.. да не объркам Мерси.

Забравих да кажа че колата е 146 и халогените са квадратните, преди фейса
    Last edited by Stancho88; d.m.y г., 12:10. Основание: ..

хубави
    BUSHON RACING SERVICE

Comment

Първоначално публикувано от drajko145 Покажи съобщение
      хубави
      И кои точно са хубави

Колега, крушките са H3 , съветвам те ако не ти се видят много скъпи да си вземеш Осрам.
      Огнян Стойнев - Сватбен фотограф

Comment

H3...
        Изглеждат като тази тук:

AR 145 QV '97

Comment

Смяната е ужас, особено когато си със спортно окачване, а да дигаш колата на крик или да я качваш на канал за да смениш крушка ...
          145 QV ex.
          146 Boxer TOTAL ex.
          147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Първоначално публикувано от zdravio Покажи съобщение
            Смяната е ужас, особено когато си със спортно окачване, а да дигаш колата на крик или да я качваш на канал за да смениш крушка ...
            Халогена не може ли да се извади напред?
            146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от vankata_ll Покажи съобщение
              Халогена не може ли да се извади напред?
              Пак трябва да бръкнеш отзад Отпред да го вадиш е малко като да те оперират за апендицит отзад
              Last edited by zdravio; d.m.y г., 13:30.
              145 QV ex.
              146 Boxer TOTAL ex.
              147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Може, сваля се пластмасовият детайл отпред около рефлектора и се развиват с шестограм 2 бр. болта, разположени диагонално... Проблема е, че обикновено са ръждясали и не винаги може да се отвият.

AR 145 QV '97

Comment

Първоначално публикувано от zdravio Покажи съобщение
                  Пак трябва да бръкнеш отзад Отпред да го вадиш е малко като да те оперират за апендицит отзад
                  Не съм хирург и няма да споря с теб

Първоначално публикувано от chico Покажи съобщение
                  Може, сваля се пластмасовият детайл отпред около рефлектора и се развиват с шестограм 2 бр. болта, разположени диагонално... Проблема е, че обикновено са ръждясали и не винаги може да се отвият.
                  Това имах предвид. Свалях пластмасовото капаче, но така и не стигнах до сваляне на халогена, затова не бях сигурен дали става напред.
                  146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

На теория става, ама на практика е по-добре отзад!Та да не роди халогена!
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Незнам дали вие или аз съм в грешка,но според мен крушките на фаровете за мъгла се сменят,като се свали пластмасовото капаче,отвият се винтовете и се издърпа навън целия фар. В пъти по-лесно е от метода с канал или крик .

По тая логика за сменянето отзад,без да се сваля фара излиза,че за да се смени крушката в мигача(отстрани) трябва да откачаме подкалника
                      sigpic

Comment

---
                        Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:26.
                        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

И аз се чудя как да ги махна,защото единият е с шестограм,но единия болт е изяден и ключа се върти свободно вътре,а другият е с болтове звезда.
                          Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
                          За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

Working...
                          X